• Subcribe to Our RSS Feed

Oud Papier

Oud papier ophalen 2015/2016

Beste leden en ouders van jeugdleden van KV Hallum,

Nog even en het kaatsseizoen gaat weer los. Maar wat wel altijd doorgaat is het ophalen van het oud papier in Hallum. Dit doen we inmiddels al heel wat jaren en is alleen mogelijk met behulp van de vele vrijwilligers die elke maand weer bereid zijn om onze vereniging te ondersteunen. Een aantal van hen is er al vanaf het eerste uur bij betrokken. De kaatsvereniging prijst zich zeer gelukkig met deze vrijwilligers.

De opbrengst van het oud papier is een grote financiële drijfveer voor onze vereniging. Het betekent dat de contributie laag gehouden kan worden en dat we de opbrengst kunnen gebruiken voor zaalhuur, materialen, prijzen etc… Toch moeten we hierbij een kanttekening maken, de opbrengsten worden namelijk minder. Er is minder oud papier, de prijs is laag en er is inmiddels nog een vereniging actief die oud papier ophaalt.

Naast de groep vaste vrijwilligers die het oud papier ophalen doen we als kaatsvereniging een beroep op de leden en ouders van jeugdleden om één of twee keer per jaar te helpen met de route van Reinder de Beer. Dit is slechts een kleine moeite en kost maar twee uurtjes werk op de eerste zaterdag van de maand, we verzamelen om 9.00 uur bij Garage Bremer (achterkant). Het bestuur van KV Hallum heeft hiervoor een rooster gemaakt. Ben je verhinderd zoek dan zelf een vervanger. Wacht hier niet mee, want dan wordt het steeds lastiger om een vervanger te vinden. Heb je een vervanger gevonden geef dit dan even door aan Reinder de Beer (0518 – 432015), zodat hij ook op de hoogte is van wie er in jou plaats meehelpt.

Bestuur KV Hallum

Schema 2015-2016