• Subcribe to Our RSS Feed

Installatiebedrijf Pieter Swart Partij 26-06-2016.

jul 6, 2016   //   by Webmaster   //   Nieuws 2016  //  Reacties uitgeschakeld voor Installatiebedrijf Pieter Swart Partij 26-06-2016.

Gister weer een prachtige kaatsdag gehad. Ondanks dat de dag met regen begon, werd het gedurende de dag steeds beter. Het kon de kaats(t)ers in ieder geval niet deren. Iedereen weer enorm bedankt voor de inzet en medewerking.
De toppers van de kantine, Sipke, sponsor installatiebedrijf Pieter Swart, de Hofshoecke voor de kransen, vrijwilligers die mee hebben geholpen bij de begeleiding van de jeugd, en verder iedereen die we vergeten zijn.

spinner
image3.JPG
image3_1.JPG
image4.JPG
image5.JPG
image6.JPG
image7.JPG
image1.JPG
image2.JPG
image2_1.JPG
image3.JPG
image3_1.JPG
image4.JPG

Comments are closed.