Zomertraining 2016 voor de jeugd

mei 15, 2016   //   by Webmaster   //   Nieuws 2016  //  Reacties uitgeschakeld voor Zomertraining 2016 voor de jeugd

Beste ouders en kaatsvriend(inn)en!

Het kaatsseizoen gaat beginnen! We hebben de wintertrainingen afgerond en staan te popelen om weer aan de slag te gaan op het veld. Op maandag 9 mei beginnen we met de zomertrainingen. Hopelijk ben je dan ook weer van de partij!

Ook dit jaar zullen de trainingen verzorgd worden door Froukje Oevering en Simone Oppedijk. De trainingen vinden plaats op sportveld  ‘it Blikkelân’ te Hallum.

Als je een keertje verhinderd bent voor de training op maandag zouden we het fijn vinden als je dit van tevoren aangeeft i.v.m. voorbereiding van de training.
Als je van plan bent geheel niet op de zomertraining te komen wil je dit dan van tevoren melden? Zie contactgegevens Froukje.

Er zullen dit jaar 2 trainingsgroepen zijn:
Groep 1: 6 t/m 9 jaar              à 18.30-19.30
Groep 2: 10 t/m 13 jaar          à 19.30-20.30

Competitiekaatsen

Op woensdag 11 mei start het competitiekaatsen voor de jeugd. Elke woensdag wordt er een wedstrijd verkaatst waarbij de jeugdleden punten kunnen verdienen voor het eindklassement waar je uiteindelijk prachtige prijzen mee kunt winnen.

Als je mee wilt doen aan het competitiekaatsen verwachten wij dat je op de woensdag 18.45 uur aanwezig bent zodat we op tijd kunnen loten en 19.00 uur kunnen starten met de wedstrijden.

Is er sprake van uitval of andere calamiteiten zal er contact met u worden opgenomen. Door onderaan deze brief uw contactgegevens in te vullen kunnen wij u hierover op een goede manier inlichten. Dit contactstrookje kunt u bij de eerste training inleveren bij de trainers.

Groetjes Froukje Oevering en Simone Oppedijk namens KV Hallum
(06-29922295) / froukje.o@hotmail.com