• Subcribe to Our RSS Feed

Verslag en foto’s Pearkekeatsen 16 augustus 2015

aug 30, 2015   //   by Webmaster   //   Nieuws 2015  //  Reacties uitgeschakeld voor Verslag en foto’s Pearkekeatsen 16 augustus 2015

Op 16 augustus jl. hadden we onze jaarlijkse “Pearkekeatspartij” weer georganiseerd. Ieder jaar weer een leuke partij met verschillende deelnemers. Zo ook dit jaar. Maar liefst 19 partuur op de lijst. Hartstikke mooi. Dat is waar je het als kaatsvereniging voor doet. Vele nieuwe gezichten, allemaal even welkom.

Er werden veel partijen met enorme inzet en passie gespeeld, wat er toe leidde dat er bij veel partijen sprake was van veel bordjes aan de hang. Doordat er 19 partuur waren, was er één partuur met een staand nummer, waardoor het gehele wedstrijdschema iets anders verliep dan normaal. Maar dat mocht de pret niet drukken. Uiteindelijk werd rond de klok van 7 de laatste slag geslagen en was het tijd voor een natje en een droogje.

Alles weer uitstekend verzorgd door de dames achter de bar en in de keuken van de kantine. Helaas heeft het weer deze dag niet meegewerkt, maar de gezelligheid tijdens de wedstrijden en achteraf in de kantine hebben dit ruimschoots goed gemaakt. Alle vrijwilligers wederom hartelijke dank voor de inzet.
Special dank gaat uit naar onze vaste vrijwilligster en sponsor van deze wedstrijd Sippie Zittema.


Uitslagen van deze dag:
1e prijs WR
Angela Donga
Douwe Jouke Yntema

2e prijs WR
Petra Meijer
Sikke Meijer

3e Prijs WR
Dorina Peterson
Gelt Donga

1e prijs VR
Annika Hoekstra
Tjipke Weima

2e prijs VR
Henrieke v/d Weg
Eelke Hoekstra

spinner
image1.JPG
image5.JPG
image4.JPG
image3.JPG
image2.JPG
image1.JPG
image5.JPG
image4.JPG
image3.JPG
image2.JPG
image1.JPG
image5.JPG

Comments are closed.