Verslag en foto’s Boerenpartij 28 juni 2015

jul 7, 2015   //   by Webmaster   //   Nieuws 2015  //  Reacties uitgeschakeld voor Verslag en foto’s Boerenpartij 28 juni 2015

Op zondag 28 juni jl. hadden we als KV Hallum de ”BOERENPARTIJ”  op de agenda. Een unicum voor de KV en haar leden aangezien de wedstrijden werden gespeeld op een heus grasveld van de Fa. Anema inclusief koeienvlaaien aan de Piebewei te Hallum.
Aan alles was gedacht. Zo stonden er een tent met de nodige inboedel, was er voor de jeugd een springkussen, voor de lekkere trek een snackwagen en voor de dorstige mensen onder ons genoeg te drinken. Het weer leek in eerste instantie goed te worden en niets stond een mooie kaatsdag in de weg.

Er waren bij de jeugd 6 partuur aangemeld, dus die gingen poulekaatsen, bij de senioren waren er 12 partuur. Een zeer goede opkomst waaruit blijkt dat de leden wel in zijn voor eens een ander soort kaatsen dan op het kaatsveld alleen. Er werd gekaatst met een grote bal, en ook dit leidde tot prachtige taferelen. Al met al hebben we een zeer geslaagde dag gehad, ondanks dat de het weer halverwege de dag wat liet afweten. Maar goed, de kaatsers en kaatssters zijn niet van zout!

Alle dank weer voor de vrijwilligers die deze dag weer mogelijk hebben gemaakt, ook voor Andre en Harke bij de begeleiding van de jeugd. Speciaal willen we de hoofd sponsor , Melkveebedrijf Anema –Visbeek, bedanken voor het beschikbaar stellen van het veld en materialen.  Tevens de volgende sponsoren ook hartelijke dank: Melkveebedrijf maatschap Bosch – Spoelstra, Fam. Van der Pol en Loonbedrijf/Fouragehandel S.J. van Gunst.

De uitslagen bij de jeugd waren als volgt:
1e prijs:
Marije Anema
Jesse Leemburg
Fedde de Beer

2e prijs:
Nynke Marije Adema
Hylke Kloosterman

3e prijs:
Sytse Jouta
Jelke Wijbenga

4e prijs:
Wilco Terpstra
Eelco Meijer

5e prijs:
Jordi Polet
Jan-Hindrik Anema

6e prijs:
Adze Swart
Renske Anema

De uitslagen bij de senioren waren als volgt:
1e prijs:
Jurjen Bosch
Wybe Cor Pynacker
Armande Hoogenboom

2e prijs:
Simone Oppedijk
Bennie Jagersma
Jantine Kuiken

3e prijs:
Sieger Sjoerd de Vries
Douwe Jouke Yntema
Attie Kuiken

1e prijs VR:
Angele Donga
Rick Louwerens
Hille Jan Hellema

2e prijs VR:
Theo Terpstra
Cor Fennema
Anja Anema-Visbeek

Bedankt voor de fantastische dag namens het bestuur KV Hallum.

spinner
Image00002.jpg