• Subcribe to Our RSS Feed

Verslag en foto’s Feestkaatsen 12 juni 2015

jul 7, 2015   //   by Webmaster   //   Nieuws 2015  //  Reacties uitgeschakeld voor Verslag en foto’s Feestkaatsen 12 juni 2015

Op vrijdag 12 juni was het dan weer tijd voor de traditionele feestkaats partij. Het weer was prachtig en de opgave uitstekend. Niets kon een gezellige, sportieve kaatsdag in de weg staan! Er waren 3 prijzen te verdelen in de winnaarsronde en daarnaast 2 in de verliezersronde.

Rond de klok van half 2 zijn we de dag begonnen met de eerste partijen. Velden waren weer goed gevuld en ook qua publiek was er geen klagen. De prijzen waren ditmaal speciale borden op standaard. Ieder jaar proberen we met de feestkaats partij speciale prijzen te verdelen, zodat een ieder zich vol overgave in de partijen geeft. Uiteindelijk kaatst men natuurlijk voor de prachtige kransen die al de hele middag hingen te wachten op de winnaars van deze feestkaatspartij.

Aan het eind van de dag, het liep al in de avond, was er 1 partuur net de sterkste. Zij verdienden het dan ook om de kransen om hun nekken te mogen hangen. Traditiegetrouw werd uit dit partuur, door de met zorg geselecteerde koningscommissie, de terechte koning gekozen.

Naast de hoofdprijzen konden er tijdens deze kaatsmiddag ook verschillende ‘feestprijzen’ worden verdiend met bijvoorbeeld een bovenslag, zitbal, kwaadbal, “beulich” enz. Er waren prijzen van een wc borstel tot strings en bakvormen. Dit onderstreept het woord feestkaatsen nog eens en geeft de partijen wat extra. Al met al weer een hele leuke, mooie middag gehad. Maar weer op naar volgend jaar! Tot slot van dit verslag wil ik de kransensponsor  de “Algemene Feestcommissie Hallum” hartelijk danken voor de financiële ondersteuning aan deze partij.

De uitslagen van deze geslaagde feestkaatspartij waren als volgt:

Prijswinnaars winnaarsronde:
1e prijs winnaarsronde:       
Andre Polet (koning)
Froukje Oevering
Hille-Jan Hellema

2e prijs winnaarsronde:
Johan Adema
Jorina Hoekstra
Simone Oppedijk

3e prijs winnaarsronde:
Jakob Ponne
Angela Donga
Wietse Durk Bremer

Prijswinnaars verliezersronde
1e prijs verliezersronde:
Jurjen Bosch
Esther Boonstra
Jan Vellema

2e prijs verliezersronde
Yne Peter Terpstra
Eise Mintsje de Vries
Saakje Krikke

spinner
Image00012.jpg
Image00013.jpg
Image00014.jpg
Image00015.jpg
Image00016.jpg
Image00017.jpg
Image00001.jpg
Image00002.jpg
Image00003.jpg
Image00004.jpg
Image00005.jpg
Image00006.jpg

Comments are closed.