• Subcribe to Our RSS Feed

Verslag en foto’s Arjen Hoekstra partij 31 mei 2015

jul 7, 2015   //   by Webmaster   //   Nieuws 2015  //  Reacties uitgeschakeld voor Verslag en foto’s Arjen Hoekstra partij 31 mei 2015

Op zondag 31 mei was de datum voor de jaarlijkse Arjen Hoekstra Partij voor de jeugd en senioren. In de voorbereiding s’ochtends was het weer nog enigszins redelijk, maar de wind was wel sterk aanwezig. Om12:00 uur gingen de eerste partijen los. En vanaf het begin werd er al weer volop gestreden. Prachtige partijen werden gespeeld, en opkomst was uitstekend.

Het enige wat wel beter kon was het weer. Het was guur en nat, maar dat kon niet veel kaatsers deren. Zowel de jeugd als de senioren hadden het te verduren met de wind. Ook dat is kaatsen. Aan het eind van de dag blijft er dan altijd 1 partuur over die de sterkste is. Ook al had het winnende partuur het twijfelachtige voordeel dat ze een omloop bleven staan, toch was de finale partij een leuke, vlotte partij, met goede tussenspelen.

Bij de jeugd werd er in poule verband gestreden. Ook voor de jeugd was het nat en guur, maar fantastisch te zien hoe fel de jeugd erop in gaat.

Bij de senioren waren er 3 prijzen te verdelen in de winnaarsronde en 2 in de verliezersronde. De prijzen waren waardebonnen van de wedstrijdsponsor. Ook de kransen waren weer prachtig. Al met al weer een hele leuke, mooie middag gehad. Tot slot van dit verslag willen wij de wedstrijdsponsor Slagerij Arjen Hoekstra wederom hartelijk danken voor de financiële ondersteuning aan deze partij. Ook de kransensponsor Autobedrijf Wiger Hellema weer heel hartelijk bedankt. Tevens hierbij de dames van de kantine bedankt voor de uitstekende cateringwerkzaamheden.

De uitslagen van deze geslaagde feestkaatspartij waren als volgt:

Prijswinnaars winnaarsronde:
1e prijs winnaarsronde:
Theo Terpstra
Angela Donga
Eise Brandsma

2e prijs winnaarsronde:
Wytse Jouta
Esther Boonstra
Wybe Cor Pijnacker

3e prijs winnaarsronde:
Pieter Dijkstra
Simon Hoekstra
Anna Pijnacker

Prijswinnaars verliezersronde:
1e prijs verliezersronde:
Johan Adema
Eise-Mintsje de Vries
Femke Dijkstra

2e prijs verliezersronde
Jakob Ponne
Rianne van Baarsen
Saakje Krikke

spinner
Image00005.jpg
Image00006.jpg
Image00007.jpg
Image00008.jpg
Image00009.jpg
Image00010.jpg
Image00001.jpg
Image00002.jpg
Image00003.jpg
Image00004.jpg
Image00005.jpg
Image00006.jpg

Comments are closed.