Sponsorbrief Kaatsvereniging Hallum

jun 22, 2015   //   by Webmaster   //   Nieuws 2015  //  Reacties uitgeschakeld voor Sponsorbrief Kaatsvereniging Hallum

Geachte ,

Kaatsen is een sport voor het hele dorp, voor zowel Hallumers als oud Hallumers. Dit laat zich ook ieder jaar weer blijken uit het grote aantal opgaven voor de kaatspartij die traditioneel wordt georganiseerd tijdens het dorpsfeest. Het organiseren van dit soort kaatspartijen brengt uiteraard bepaalde uitgaven met zich mee. Uitgaven in de zin van wedstrijdprijzen, kransen en materiaal. Deze uitgaven kunnen wij redelijk bekostigen door het maandelijks ophalen van het oud papier door de vele vrijwilligers binnen onze kaatsvereniging.

Toch moeten wij regelmatig een beroep doen op de sponsorbereidheid van de bedrijven in Hallum. Wij zijn altijd op zoek naar sponsors die het kaatsen een warm hart toedragen en die als voorbeeld kransen of wedstrijdprijzen voor onze ledenpartijen willen sponseren. Deze sponsoring bestaat uit een éénmalig jaarlijks sponsorbijdrage . Dit bedrag is in overleg af te spreken. Zoals gebruikelijk ontvangt u als bedrijf hiervan een factuur van de kaatsvereniging. Sponsoring voor meerdere (kaats) jaren bestaat ook zeker tot de mogelijkheid.

Maar er is meer…….

2015: Het 110 jarige bestaan van kaatsvereniging Hallum.

Kaatsvereniging Hallum bestaat dit jaar 110 jaar. In deze afgelopen 110 jaar zijn er door de kaatsvereniging en haar leden verscheidene prijzen en prijswinnaars voortgebracht. Zowel in de heren als in de damescategorie alsook in de jeugd categorieën. Kaatsvereniging Hallum is een alom bekende vereniging in de kaatswereld. Het 110-jarige jubileum willen wij uiteraard niet ongemoeid voorbij laten gaan en voor de (financiële) organisatie hiervan zijn wij op zoek naar sponsoren voor onze jubileumpartij die wij als kaatsvereniging in september 2015 hebben gepland. Deze jubileumpartij moet voor ieder individu toegankelijk worden. Uw sponsorbedrag zal dan voor diverse doeleinden gebruikt worden. Te denken valt hierbij aan een springkussen voor de jeugd tijdens deze dag, attenties, speciale wedstrijdprijzen, hapje, drankje, etc. Wij willen de bewoners van Hallum en omstreken en uiteraard u als (voormalig) sponsor bedanken voor de afgelopen 110 jaar.

Voor welke vorm van bovenstaande sponsoring u ook zou willen kiezen, voor uw bijdrage in sponsoring krijgt u in ieder geval het volgende terug:

• Een bedrijfs advertentie in ons (jaarlijks) kaatsblad.
  • Van de door uw gesponderde wedstrijd worden de foto’s inclusief uw logo via social media gedeeld.
  • Uw (bedrijfs) naam komt op de aanplakbiljetten van de kaatswedstrijden die verspreid worden over de verschillende dorpen in de gemeente.
  • Uw (bedrijfs) naam wordt meerdere keren per wedstrijd genoemd.

En uiteraard bent u tijdens de prijsuitreiking van de door u gesponsorde wedstrijd van harte welkom voor een woordje en of een drankje. Het liefst zouden wij u persoonlijk willen benaderen met de vraag naar uw sponsormogelijkheden, maar gezien de kleine samenstelling van het bestuur is dit helaas qua tijd onmogelijk.

Mocht u openstaan voor het sponseren van een van onze ledenpartijen, of voor sponsring voor de langere termijn of voor de jubileumpartij 2015, dan is een simpele mail naar onderstaand mailadres voldoende. U ontvangt dan van ons een digitaal aanmeld formulier. U hoeft deze alleen nog maar in te vullen, de rest regelen wij.

Wij danken u op voorhand voor uw medewerking. Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn dan horen wij die graag.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Kaatsvereniging Hallum