• Subcribe to Our RSS Feed
Browsing "Nieuws 2015"

Verslag en foto’s Pearkekeatsen 16 augustus 2015

aug 30, 2015   //   by Webmaster   //   Nieuws 2015  //  Reacties uitgeschakeld voor Verslag en foto’s Pearkekeatsen 16 augustus 2015

Op 16 augustus jl. hadden we onze jaarlijkse “Pearkekeatspartij” weer georganiseerd. Ieder jaar weer een leuke partij met verschillende deelnemers. Zo ook dit jaar. Maar liefst 19 partuur op de lijst. Hartstikke mooi. Dat is waar je het als kaatsvereniging voor doet. Vele nieuwe gezichten, allemaal even welkom.

Er werden veel partijen met enorme inzet en passie gespeeld, wat er toe leidde dat er bij veel partijen sprake was van veel bordjes aan de hang. Doordat er 19 partuur waren, was er één partuur met een staand nummer, waardoor het gehele wedstrijdschema iets anders verliep dan normaal. Maar dat mocht de pret niet drukken. Uiteindelijk werd rond de klok van 7 de laatste slag geslagen en was het tijd voor een natje en een droogje.

Alles weer uitstekend verzorgd door de dames achter de bar en in de keuken van de kantine. Helaas heeft het weer deze dag niet meegewerkt, maar de gezelligheid tijdens de wedstrijden en achteraf in de kantine hebben dit ruimschoots goed gemaakt. Alle vrijwilligers wederom hartelijke dank voor de inzet.
Special dank gaat uit naar onze vaste vrijwilligster en sponsor van deze wedstrijd Sippie Zittema.

Lees meer »

Fotoverslag Cor Fennema Partij 26 juli 2015

aug 2, 2015   //   by Webmaster   //   Nieuws 2015  //  Reacties uitgeschakeld voor Fotoverslag Cor Fennema Partij 26 juli 2015

Als voorproefje alvast een fotoverslag van de Cor Fennema Partij. Uitslagen volgens zo spoedig mogelijk.
De foto’s zijn uiteraard verzorgd door de sponsor van de partij, Cor Fennema Fotografie.

Lees meer »

Verslag en foto’s Straatkaatsen 3 juli 2015

jul 7, 2015   //   by Webmaster   //   Nieuws 2015  //  Reacties uitgeschakeld voor Verslag en foto’s Straatkaatsen 3 juli 2015

Vrijdagavond 03 juli een prachtig mooie straatkaatspartij gehad. Wederom was het weer erg goed, en kon er optimaal gekaatst worden in het zonnetje. Ook was er nog redelijk veel publiek aanwezig wat het allemaal tot een gezellige activiteit maakt.  Er waren 6 partuur opgegeven dus er werd gekaatst in poules. Na een aantal kaatsronden was de uitslag als onderstaand. Werom een dankwoord voor alle vrijwilligers en hulptroepen alsook natuurlijk de kaatsers en kaatssters, ander hebben we geen partijen. Sponsor Slagerij Wip ook hartelijke dank voor de sponsoring.  MFC Hallum bedankt voor de verzorging van de hapjes en drankjes.

Lees meer »

Verslag en foto’s Boerenpartij 28 juni 2015

jul 7, 2015   //   by Webmaster   //   Nieuws 2015  //  Reacties uitgeschakeld voor Verslag en foto’s Boerenpartij 28 juni 2015

Op zondag 28 juni jl. hadden we als KV Hallum de ”BOERENPARTIJ”  op de agenda. Een unicum voor de KV en haar leden aangezien de wedstrijden werden gespeeld op een heus grasveld van de Fa. Anema inclusief koeienvlaaien aan de Piebewei te Hallum.
Aan alles was gedacht. Zo stonden er een tent met de nodige inboedel, was er voor de jeugd een springkussen, voor de lekkere trek een snackwagen en voor de dorstige mensen onder ons genoeg te drinken. Het weer leek in eerste instantie goed te worden en niets stond een mooie kaatsdag in de weg.

Lees meer »

Pagina's:12»